Viktig information om dina e-postkonton

Den 15 Januari 2021 kommer vi att genomföra omfattande förändringar för er e-posthantering som kräver åtgärd från dig som kund.

För att kunna erbjuda er en bättre, mer modern och säkrare e-post-lösning har vi valt att byta servermiljö, vilket innebär att vi behöver komma i kontakt med er.

Vad behöver ni göra innan 15 Januari 2021?

  1. Spara dina viktiga mail på din dator.
  2. Om du använder webmailen idag, se till att tanka hem dina e-postmeddelanden till din dators e-postklient med POP3, har du ingen e-postklient så rekommenderar vi att du installerar Thunderbird. Här hittar ni inställningarna för det: http://yellow.nu/support/e-post-mozilla-thunderbird.html
  3. Hör av dig till oss innan 15 januari 2021 för att få din e-posthantering flyttad & få nya uppgifter. Du kontaktar oss genom att fylla i detta formulär: https://forms.gle/yN9AdUwufUWVJs4U6.
  4. Om du inte gör något innan den 15 januari 2021 så kommer alla nya e-postmeddelanden för din domän automatiskt att hamna i vår nya miljö. Dina gamla uppgifter kommer sluta att fungera och du kan höra av dig till oss i efterhand för att få ut uppgifter till dina nya e-postkonton i den nya miljön. E-postmeddelanden som inte har sparats undan innan detta datum kommer att förverkas.
  5. Använder du ej e-posttjänster genom Nictrade idag kan du bortse från detta mail. Övriga tjänster i ert avtal påverkas ej av detta.

Länk till att ladda hem gratis e-postklient Thunderbird:
https://www.thunderbird.net/sv-SE/

Om du behöver hjälp på plats med att utföra ändringarna av dina inställningar rekommenderar vi Hemfixarna: https://hemfixare.se